VEEL GESTELDE VRAGEN

Vraag ons alles

F.A.Q.

vraag ons
alles

De prijs wordt opgebouwd naar aanleiding van jouw wensen. Boek ver vooruit om zeker te zijn van beschikbaarheid. De zomerperiode is doorgaans het drukst. Via de boek link vraagt u binnen enkele minuten uw offerte aan welke wij binnen 48 uur beantwoorden. De prijs voor het inhuren van de DJ Express (standaard 4 uur) inclusief DJ en alle benodigde apparatuur is vanaf €1.200 exclusief btw.

De DJ Express inclusief DJ en alle benodigde apparatuur wordt verhuurd vanaf 4 uur.

Ja, dat kan. De locatie kun je later doorgeven. Wanneer de locatie van het evenement nog niet bekend is, wordt deze later op basis van € 0,50 per km berekent. Als je zeker wilt zijn van beschikbaarheid van de DJ Express en de locatie is nog niet bekend, adviseren wij ruim van tevoren de DJ Express te reserveren. De meest gewilde data zijn de weekenden en de zomerperiode.
Het in optie nemen van een datum is mogelijk. De optie komt 12 weken voorafgaand aan uw optiedatum te vervallen.

Het annuleren van uw boeking is mogelijk conform onderstaand overzicht.

  • Tot 60 dagen vóór aanvang evenement -> u betaalt 25% van de offerte.
  • Tot 30 dagen vóór aanvang evenement -> u betaalt 50% van de offerte.
  • Tot 7 dagen vóór aanvang evenement -> u betaalt 80% van de offerte.
  • Korter dan 7 dagen vóór aanvang evenement -> u betaalt 95% van de offerte.

ZET DE EERSTE STAP,
WIJ DOEN DE REST.

Heeft u een vraag over onze diensten die niet wordt beantwoord in onze FAQ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ons professionele en vriendelijke team staat altijd klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om het boeken van onze diensten of het bespreken van uw specifieke evenementbehoeften, wij zijn er om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw evenement onvergetelijk kunnen maken!

Maak uw volgende evenement onvergetelijk met de unieke mobiele DJ Express! Ervaren DJ’s, professionele geluids- en lichtapparatuur, laser, rookmachine en groene stroomvoorziening. Boek ons nu!

Enthousiast geworden van de DJ Express

BOEK ONS HIER